Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

& Food

 

& Food

HIKARI & Food är inte bara en restaurang i centrala Malmö, det är även en unik mötesplats för människor vars strävan är välmående genom mat och gemenskap - ett koncept som även sträcker sig till företag och konferensgäster. Restaurangen serverar näringsriktiga luncher som formas i samarbete med Hikari-ambassadörer och gäster - se veckans meny genom att klicka på grafiken ovan. HIKARI & Food erbjuder även seminarier och informationsträffar angående kost och hälsa med gästföreläsare och expertråd kopplat till HIKARIs grundfilosofi.

 
IMG_6278.PNG

Restaurang & Café

HIKARI & Food har en lunchrestaurang och café på Betaniaplan 4 i Malmö. Med en välkomnande uteterrass och hemtrevlig atmosfär kan du njuta av en vällagad och genomtänkt meny, och träffa nya vänner som liksom du är intresserad av välmåendets positiva kraft.

HIKARI & Food hedrar att välmående kopplat till mat handlar både om vad du äter, hur du äter, när du äter och i vilken typ av miljö. Inom kort kommer vi även att erbjuda frukost på vardagar och brunch på helger. 

Se HIKARIs facebook sida för öppettider och senaste menyn! 

Vi ser fram emot att ses där!

Konferens- & träningslokaler

Hikari erbjuder möjligheten att boka lokaler i fastigheten på Betaniaplan 4 i Malmö. Lokalerna är anpassade för konferenser, föreläsningar, fester, bröllop och olika träningsaktiviteter. Bäst av allt? Restaurangen finns i samma byggnad! Hör av er för mer information och bokning inför er nästa tillställning food@joinhikari.com.

IMG_6279.PNG

Mötesplats

HIKARI erbjuder ett stort nätverk av hjärtliga experter och spännande kunskap om välmående. Vi sprider gemensamt positiva livsverktyg till våra medmänniskor så att vi kan få en sundare omvärld - som startar på insidan av varje individ.

Vi välkomnar dig att vara en del av Hikaris gemenskap kring välmående. Vi hoppas att du vill medverka - både genom att komma till vår restaurang, bidra till dialogerna och komma med på våra workshops, seminarier och träffar. Här möter du människor från alla HIKARIs områden - Food, Sport, Outdoor, Business och Life, samt från Hikari Do. Tillsammans lär vi oss av varandra och från HIKARIs nätverk av experter inom områden såsom Kost som medicin, Sant välmående, Barn- och ungdomsidrott, Mental färdighet för elitidrottare, Banbrytande synsätt för autism och andra kognitiva utmaningar, Meditation och Medveten närvaro. Läs mer om HIKARIs utbildningar och workshops.

Vi ses snart!

Img_3768acr2.jpg
IMG_6279.PNG
IMG_4967-2.jpg