Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

& Life

 

& Life

HIKARI & Life erbjuder klasser och workshops för mental och fysisk färdighet. Ämnena tar upp olika delar av att vara människa. Du lär dig att fungera som en helhet - både i jobbet och privat. Med olika livsverktyg kommer du snart att märka ett inre lugn, bättre balans och ett friare sinne. 

Du börjar bäst med en konsultation med en Certified HIKARI & Life Trainer™. Hör av dig till oss om du är intresserad av att veta mer!

 
19049.jpg

Livsverktyg: Mental färdighet

Stress är den vanligaste orsaken till sjukskrivning i Sverige. Stress tillsammans med destruktiva mentala mönster har blivit en ny folksjukdom. HIKARI & Life ger dig de livsverktyg du behöver för att hantera allt från vardagsstress till att bättre navigera större, jobbiga livshändelser. Med dessa mentala livsverktyg från Hikari lär du dig att bli vän med ditt ego, dina känslor och ditt hjärta. 

 

IMG_6764.JPG

Livsverktyg: Fysisk färdighet

Att vara fysiskt kapabel handlar inte först och främst om att springa maraton eller cykla Vättern runt, det är i vardagen som vi alla vill känna oss fysiskt kapabla att ha ett härligt liv. HIKARI & Life erbjuder klasser som handlar om hur det mentala hänger ihop med det fysiska. Vi lär oss kroppsmedvetenhet, kroppskännedom och rätt fokus för en fungerande kropp.

För dig med ett idrottslag kan HIKARI & Sport även vara intressant! Här integreras HIKARI, välmåendets potential, i olika sporter.

12670903_10209224443034935_7983632430152268892_n.jpg

Livsverktyg: Bränsle

Vi alla vet att det är viktigt att äta rätt. Men hur kan vi göra det utan att det blir tråkigt? Vi räknar inte längre kalorier som vårt enda sätt att få rätt mängd bränsle till kroppen - nu vet vi att hur vi äter, vad vi äter, när vi äter, i vilken miljö vi äter, t.o.m hur vår mat är odlad och framställd, spelar stor roll för våra kroppar.